Cautare

7364 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (3.09 secunde)
Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza. ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti:
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
Noul numar The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esential in existenta oricui: ... Cat despre moda, veti fi surprinsi sa descoperiti in acest numar cum reuseste sa transforme notiunea de vintage in forward.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Era un mare nimeni care se pare ca a afirmat la televizor ca presedintele stia din 2005 de aceasta operatiune • Am primit informatii de cel putin doua ori pe an despre ce se intampla la punctele de frontiera.
Aceasta campanie va aduce informatii utile despre asigurari in casele tuturor romanilor care doresc sa stie cum sa isi protejeze bunurile si familia. Consultantii UNIQA ofera informatii utile despre asigurari tuturor romanilor indiferent de zona in care locuiesc:
Gratie lui Toffler, futurologia este considerata in prezent stiinta care defineste fortele si tendintele care modeleaza viitorul in economia actuala, bazata pe informatii.
www.mycmllife.eu/ro - Un site pentru pacientii cu leucemie Informatii despre boala, tratament si raspunsuri de la specialisti 50% dintre persoanele cu leucemie mieloida cronica (LMC) nu prezinta simptome si singurul factor recunoscut, implicat in aparitia acestei boli este expunerea la doze inalte de radiatii, avertizeaza prof.
Obiectivul tehnicii SRV este sa se obtina informatii fara a utiliza cele cinci simturi.
Dictionarele definesc dovezile drept corpul de fapte sau informatii care indica daca o credinta sau o propozitie este adevarata sau valabila. Deci dovezile sunt niste fapte sau informatii. - Pentru OZN-uri - spune Skondras - exista o cantitate imensa de fapte sau informatii disponibile care atesta realitatea fenomenului.
In 2007, Agentia de Informatii a Armatei (DIA) a dat publicitatii un anunt, cerand realizarea unui proiect (AATIP) care sa evalueze 12 zone potentiale de amenintare cu privire la aceste Vehicule Aeriene Avansate:
Mai mult, presedintele Traian Basescu a anuntat luni, la incheierea sedintei CSAT, ca noii sefi ai serviciilor de informatii vor fi anuntati doar in momentul in care vor fi adoptate noile legi ale sigurantei nationale.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Ministerul Administratiei si Internelor a durat aproximativ 30 de minute, timp in care s-a discutat despre reformarea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au declarat, luni, surse din MAI.
Administratorii de fonduri de pensii private obligatorii sunt obligati sa ofere informatii despre activele personale si situatia fondurilor atat participantilor la acest sistem, cat si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), arbitrul acestei piete.
google-analytics.com